Päivitetty 6.9.2022

Yksityisyytesi on meille tärkeää osoitteessa roypow.com ("RoyPow", "me", "me"). Tämä tietosuojakäytäntö ("käytäntö") koskee tietoja, joita saamme henkilöiltä, ​​jotka ovat vuorovaikutuksessa RoyPow'n sosiaalisen median sivustoilla ja verkkosivustolla. joka sijaitsee osoitteessa roypow.com (yhteisesti "verkkosivusto"), ja kuvailee henkilötietojesi keräämiseen ja käyttöön liittyviä tämänhetkisiä tietosuojakäytäntöjämme.Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt tässä käytännössä kuvatut tietosuojakäytännöt.

MITEN HENKILÖTIEDOT KERÄÄMME JA MITEN NE KERÄÄMME?

Tämä käytäntö koskee kahta erityyppistä tietoa, jota voimme kerätä sinulta.Ensimmäinen tyyppi on nimetöntä tietoa, joka kerätään ensisijaisesti evästeiden (katso alla) ja vastaavien tekniikoiden avulla.Tämän avulla voimme seurata verkkosivustojen liikennettä ja kerätä laajoja tilastoja online-suorituskyvystämme.Näitä tietoja ei voida käyttää yksittäisen henkilön tunnistamiseen.Tällaisia ​​tietoja ovat muun muassa:

  • Internet-toimintaa koskevat tiedot, mukaan lukien mutta ei rajoittuen selaushistoriasi, hakuhistoriasi ja tiedot vuorovaikutuksestasi verkkosivuston tai mainosten kanssa;

  • selaimen tyyppi ja kieli, käyttöjärjestelmä, verkkotunnuspalvelin, tietokoneen tai laitteen tyyppi ja muut tiedot laitteesta, jota käytät verkkosivustolle.

  • maantieteelliset tiedot;

  • päätelmät, jotka on tehty mistä tahansa yllä olevista tiedoista, joita on käytetty kuluttajaprofiilin luomiseen.

Toinen tyyppi on henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleva tieto.Tämä pätee, kun täytät lomakkeen. Rekisteröidy saadaksesi uutiskirjeemme, vastaat online-kyselyyn tai otat RoyPow'n muutoin mukaan tarjoamaan sinulle henkilökohtaisia ​​palveluita.Keräämämme tiedot voivat sisältää.mutta ei välttämättä rajoitu:

  • Nimi

  • Yhteystiedot

  • Yrityksen tiedot

  • Tilaus- tai tarjoustiedot

Henkilötietoja voi saada seuraavista lähteistä:

  • suoraan sinulta, esimerkiksi aina, kun lähetät tietoja verkkosivustollamme (esim. täyttämällä lomakkeen tai online-kyselyn), pyydät tietoja, tuotteita tai palveluita, tilaat sähköpostilistamme tai otat meihin yhteyttä;

    • teknologiasta, kun vierailet verkkosivustolla, mukaan lukien evästeet ja vastaavat tekniikat;

    • kolmansilta osapuolilta, kuten mainosverkostoilta, sosiaalisen median alustoilta ja verkostoilta jne.

Tietoja evästeistä:

Evästeiden käyttö kerää automaattisesti joitakin tietoja online-toiminnastasi.Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sisältävät käyttämäsi verkkosivustolta tietokoneellesi lähetettyjä merkkijonoja.Tämän avulla sivusto tunnistaa tietokoneesi tulevaisuudessa ja optimoi tavan, jolla se toimittaa sisältöä tallennettujen asetustesi ja muiden tietojen perusteella.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä ja/tai vastaavia tekniikoita seuraamaan ja kohdistamaan sivustomme vierailijoiden kiinnostuksen kohteita, jotta voimme tarjota sinulle hyvän käyttökokemuksen ja tarjota sinulle tietoa asiaankuuluvasta sisällöstä ja palveluista. Voit hylätä evästeet ja vastaavat tekniikat ota yhteyttä (tiedot alla).

MIKSI KERÄÄMME HENKILÖTIEDOT
JA MITEN KÄYTÄMME SITÄ?

  • Lukuun ottamatta tässä mainittuja henkilötietoja säilytetään yleensä RoyPow'n liiketoimintatarkoituksiin ja niitä käytetään ensisijaisesti auttamaan sinua nykyisessä tai tulevassa viestinnässäsi ja/tai myyntitrendien analysoinnissa.

  • RoyPow ei myy, vuokraa tai luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille, paitsi tässä kuvatulla tavalla.

RoyPow'n keräämät henkilötiedot voivat olla
käytetään seuraaviin, mutta ei rajoittuen:

  • tarjotaksemme sinulle tietoa yrityksestämme, tuotteistamme, tapahtumistamme ja kampanjoistamme;

  • ottaa tarvittaessa yhteyttä asiakkaaseen;

  • palvellaksemme omia sisäisiä liiketoimintatarkoituksiamme, kuten asiakaspalvelun ja analytiikan suorittamista;

  • suorittaa sisäistä tutkimusta tutkimusta, kehitystä ja tuotekehitystä varten;

  • tarkistaa tai ylläpitää palvelun tai tuotteen laatua tai turvallisuutta ja parantaa, päivittää tai parantaa palvelua tai tuotetta;

  • räätälöidäksemme vierailijamme kokemusta verkkosivustollamme näyttämällä heille sisältöä, josta uskomme heidän olevan kiinnostunut, ja näyttämällä sisältöä heidän mieltymyksiensä mukaisesti;

  • lyhytaikaiseen ohimenevään käyttöön, kuten saman vuorovaikutuksen osana näkyvien mainosten mukauttamiseen;

  • markkinointiin tai mainontaan;

  • valtuutettujen kolmansien osapuolten palveluille;

  • tunnistamattomassa tai koostemuodossa;

  • IP-osoitteiden tapauksessa auttaaksemme diagnosoimaan palvelimemme ongelmia, hallinnoimaan verkkosivustoamme ja keräämään laajoja demografisia tietoja.

  • vilpillisen toiminnan havaitsemiseksi ja estämiseksi (jaamme nämä tiedot kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kanssa auttaaksemme meitä tässä)

KENEN KANSSA JAAMME HENKILÖTIEDOT?

Kolmannen osapuolen sivustot

Sivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille, kuten Facebook, Instagram, Twitter ja YouTube, jotka voivat kerätä ja välittää tietoja sinusta ja sinun palveluiden käytöstäsi, mukaan lukien tiedot, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti.

RoyPow ei hallitse näiden kolmansien osapuolien sivustojen keräyskäytäntöjä eikä ole niistä vastuussa.Päätöksesi käyttää heidän palvelujaan on täysin vapaaehtoinen.Ennen kuin päätät käyttää heidän palveluitaan, sinun tulee varmistaa, että olet tyytyväinen siihen, miten nämä kolmannen osapuolen sivustot käyttävät ja jakavat tietojasi, tarkistamalla tietosuojakäytäntönsä ja/tai muokkaamalla tietosuoja-asetuksiasi suoraan näillä kolmansien osapuolten sivustoilla.

Emme näe.vaihtaa tai muutoin siirtää henkilökohtaisia ​​tunnistetietojasi ulkopuolisille osapuolille, ellemme ilmoita siitä käyttäjille etukäteen.Tämä ei sisällä verkkosivustojen isännöintikumppaneita ja muita osapuolia, jotka auttavat meitä toimimaan verkkosivustollamme, harjoittamaan liiketoimintaamme tai palvelemaan käyttäjiämme, kunhan nämä osapuolet suostuvat pitämään nämä tiedot luottamuksellisina. Emme sisällytä tai tarjoa kolmansien osapuolien tuotteita tai palveluita meidän nettisivumme.

Pakollinen julkistaminen

Pidätämme oikeuden määrätä tai käynnistää oikeustoimet henkilötietojesi käyttämiseksi tai paljastamiseksi, jos laki niin vaatii tai jos uskomme kohtuudella, että tällainen käyttö tai paljastaminen on tarpeen oikeuksiemme, sinun tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi. , tutkia petoksia tai noudattaa lakia tai oikeuden määräystä.

Kuinka suojaamme ja säilytämme henkilötietojasi

  • Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää.Käytämme asianmukaisia ​​fyysisiä, hallinnollisia ja teknisiä toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä/paljastumiselta/käytöltä/muokkaukselta, vahingoittumiselta tai katoamiselta.Koulutamme myös työntekijöitämme turvallisuudesta ja yksityisyyden suojasta varmistaaksemme, että heillä on vankka ymmärrys henkilötietojen suojasta.Vaikka mikään turvatoimi ei voi koskaan taata täydellistä turvallisuutta, olemme täysin sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi.

    Säilytysajan määrittämisessä käyttämiämme standardeja ovat: aika, joka tarvitaan henkilötietojen säilyttämiseen liiketoiminnallisiin tarkoituksiin (mukaan lukien tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen, vastaavien tapahtuma- ja liiketoimintatietojen ylläpito; tuotteiden ja palveluiden suorituskyvyn ja laadun valvonta ja parantaminen; järjestelmien, tuotteiden ja palveluiden turvallisuus; mahdollisten käyttäjien tiedustelujen tai valitusten käsittely ja paikannusongelmat, hyväksytkö pidemmän säilytysajan ja onko laeissa, sopimuksissa ja muissa vastaavuuksissa erityisiä vaatimuksia tietojen säilyttämiselle.

  • Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä lausunnossa mainittujen tarkoitusten toteuttamiseksi, ellei säilytysajan pidentäminen toisin edellytä tai salli lakia.Tietojen säilytysaika voi vaihdella skenaarion, tuotteen ja palvelun mukaan.

    Säilytämme rekisteröintitietojasi niin kauan kuin tietojasi tarvitaan, jotta voimme tarjota sinulle haluamasi tuotteet ja palvelut.Voit halutessasi ottaa meihin yhteyttä, jolloin poistamme tai anonymisoimme asiaankuuluvat henkilötietosi tarvittavan ajan kuluessa, mikäli poistamista ei toisin määrätä erityisissä laillisissa vaatimuksissa.

Ikärajat – Lasten online-tietosuojalaki

Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) antaa vanhemmille mahdollisuuden valvoa, milloin henkilötietoja kerätään alle 13-vuotiailta lapsilta. Federal Trade Commission ja Yhdysvaltain kuluttajansuojavirasto valvovat COPPA-sääntöjen noudattamista, jotka määrittelevät, mitä verkkosivustoja ja verkkopalveluoperaattoreita pitää tehdä lasten yksityisyyden ja turvallisuuden suojelemiseksi verkossa.

No one under the age of 18 (or the ega age in your jurisdiction) may use RovPow on their own, RoyPow does not knowingly collect any personal information from children under the age of13 and does not allow children under the age of 13 to register for an account or use our services. If you believe that a child has provided persona information to us, please contact us at sales@roypow.com. lf we discover that a child under the age of 13 has provided us with personally identifiable information, we will immediately delete it. We do not specifically market to children under the age of13.

MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTTÖÖMME

RoyPow päivittää tätä käytäntöä ajoittain.Ilmoitamme käyttäjille tällaisista muutoksista julkaisemalla tarkistetun käytännön tälle sivulle.Tällaiset muutokset astuvat voimaan välittömästi, kun tarkistettu käytäntö on julkaistu verkkosivustolla.Suosittelemme tarkistamaan tilanne säännöllisesti, jotta olet aina tietoinen tällaisista muutoksista.

MITEN OTTAA YHTEYTTÄ

  • Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tästä käytännöstä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen:

    sales@roypow.com

  • Osoite: ROYPOW Industrial Park, No. 16, Dongsheng South Road, Chenjiang Street, Zhongkai High-Tech District, Huizhou City, Guangdongin maakunta, Kiina

    Voit soittaa meille numeroon +86(0) 752 3888 690

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagramissa
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • ROYPOW Facebookissa
  • tiktok_1

tilaa uutiskirjeemme

Hanki viimeisimmät ROYPOW:n edistysaskeleet, oivallukset ja toimet uusiutuvan energian ratkaisuissa.

Koko nimi*
Maa/alue*
Puhelin
Viesti*
Täytä vaaditut kentät.
xunpan